No products in the cart.

Return to previous page

BATIK STOF TRIBAL

9.99

stoffenmarkt heeft een prachtige selectie indonesische batik stoffen van 100% viscose. Nu verkrijgbaar online om per meter in 20+ bali prints te bestellen! Vandaag besteld voor 7.00 uur, en je krijgt het de volgende dag (thuis) bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur.

5 mensen bekijken deze stof nu ook
or
EAN: 2000000571089 SKU: 59431
PostNL :woensdag, mei 22
Batik viscose stof nodig voor je volgende naaiproject?

Met onze batik viscose stoffen maak je comfortabele kleding voor elke gelegenheid. Deze lichtgewicht soepelvallende viscose stof voelt zacht en is ademend, absorberend en heeft een matte afwerking, en bovenal heeft het een perfecte drapering en hangt het van het lichaam af in een natuurlijk passende vorm.

BATIK STOF TRIBAL

Bij de productie van viscose komen chemische stoffen vrij, maar de grondstoffen voor het maken van de stof zijn 100% natuurlijk. De grondstof voor viscose is houtpulp. Uit de houtpulp wordt cellulose gewonnen. In tegenstelling tot katoen worden er geen schadelijke chemicaliën zoals pesticiden of insecticiden gebruikt tijdens de verwerking. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving voor boeren en de grond blijft langer vruchtbaar.

BATIK STOF TRIBAL

Onze viscose batik stof is geweldig voor elke culturele gelegenheid, bruiloft, openbaring of inwijding, maar ook voor een exotische batik kimono, blouse, shirt, accessoires, tafelkleden, quilten, tuniek of voor huisinrichtingen zoals gordijnen en kussens en nog veel meer..

Gewicht 140 g
Afmetingen 150 cm
kwaliteit

100% viscose

Oppervlakte

mat

Stretch

niet elastisch 0%

Was instructies

kleding stof eenvoudig te wassen, milde was / easy care programma, niet chemisch reinigen, niet geschikt voor wasdrogers, strijken op niveau 1, wasbaar tot een temperatuur van 30 graden

Vaardigheidsniveau

beginner

Eigenschappen

absorbeert vocht, kleurvast, anti statisch

X