No products in the cart.

KAFAN WIT KATOEN

3.99

textielstoffen.com heeft witte katoen stof (  kafan wikkelgoed ) per meter die nodig is voor de cruciale stap van de moslimbegrafenis. Wit kafan katoen leveren wij dagelijks aan moskeeën, begrafenisondernemingen en consumenten. Bestel nu kafan katoen voor 7.00 uur, en je krijgt het de volgende dag (thuis) bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur.

3 mensen bekijken deze stof nu ook
or
EAN: 2000000571089 SKU: 57336
PostNL :woensdag, mei 22
100% wit katoen stof per meter nodig?

Wit katoen wikkelgoed leveren wij dagelijks per meter aan moslimbegrafenisondernemers en moslim begrafenisdiensten, moskeeën, moslimstichtingen en consumenten.

WIT KATOEN STOF

Deze 100% katoen stof is een dicht geweven stof, het heeft een glad oppervlak met gebleekte witte afwerking. Ook is de katoen licht van gewicht, ademend, hypoallergeen en waarbij duurzaamheid is gegarandeerd.

STOF OP ROL KATOEN WIT

Deze wit ongerepte katoen stof dient als één essentiële van accessoires voor de islamitische gebruiken om een overleden in te wikkelen.

Gewicht 110 g
Afmetingen 1.20 cm
kwaliteit

100% katoen

Oppervlakte

mat

samenstelling

100% CO

Stretch

niet elastisch 0%

Was instructies

kleding stof eenvoudig te wassen, milde was / easy care programma, niet chemisch reinigen, niet geschikt voor wasdrogers, strijken op niveau 1, wasbaar tot een temperatuur van 30 graden

Vaardigheidsniveau

beginner

Eigenschappen

absorbeert vocht, kleurvast, anti statisch

X