No products in the cart.

Sale

KATOEN OP ROL

139.50169.50

textielstoffen.com heeft altijd een katoen op rol op voorraad, die je kan bestellen voor de laagste prijs! Onze katoen stof op rol in verschillende afmetingen en kleuren wordt veel gebruikt voor decoratie projecten en creative doeleinden. Bestel nu katoen op rol voor 7.00 uur, en je krijgt het de volgende dag (thuis) bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur.

3 mensen bekijken deze stof nu ook
or
EAN: 2000000571089 SKU: 58802
PostNL :woensdag, mei 22
katoen op rol bestellen voor je creative doeleinden?

katoen op rol leveren wij dagelijks aan consumenten, fotografen, decoratie stylisten, evenement bureaus, decor verhuur bedrijven, beurzen, winkels, theaters en stichtingen.

KATOEN OP ROL KOBALT BLAUW

Deze 100% katoen op rol is een natuurlijke, comfortabele en ademende stof die gemakkelijk voor alles te gebruiken is. Onze goedkope katoen stof wordt veel gebruikt voor multi culturele tradities of bijv. het maken van een decoratieve backdrop, aankleding van wanden, evenementen en nog veel meer!

KATOEN OP ROL KOBALT BLAUW

Onze assortiment met rollen stof zijn ideaal voor consumenten of bedrijven die een grotere hoeveelheid stoffen nodig hebben voor hun project, zoals modevakscholen, winkeliers, scholen, universiteiten, evenementenbedrijven, begrafenisondernemers en nog meer…

Gewicht 110 g
Afmetingen 120 cm
kwaliteit

100% katoen

Oppervlakte

mat

samenstelling

100% CO

Stretch

niet elastisch 0%

Was instructies

kleding stof eenvoudig te wassen, milde was / easy care programma, niet chemisch reinigen, niet geschikt voor wasdrogers, strijken op niveau 1, wasbaar tot een temperatuur van 30 graden

Vaardigheidsniveau

beginner

Kies je kleuren

, , , , , , , , , ,

50 m op rol / 120 gram

120 cm breed, 150 cm breed

X